top of page

8 STICKADE TRÖJOR SOM HÅLLER HELA VINTERN (OCH NÄSTA)

The following content may contain affiliate links.


Om det är någonting jag nästan alltid lägger extra pengar på för att få bra kvalitet, så är det stickade tröjor. Det är plagg jag använder så otroligt mycket 8 månader av året och personligen tycker jag att kashmir är väldigt mycket skönare mot kroppen än vad tex. polyesterblandningar är som de flesta budgetalternativen är. Även ullblandningar kan jag tycka är svårt och så otroligt sticksigt mot kroppen.


Men om jag ändå ser bort från hur det känns på kroppen så hade högkvalitativa stickade tröjor ändå vunnit för mig då jag tycker att de håller så otroligt mycket bättre. Alla tröjor, även de av den absolut bästa kvalitén, blir noppriga i början. Men om man tar bort de första nopporna med en noppmaskin eller noppkamm så tycker jag att tröjorna av hög kvalitet håller sig så otroligt fina år efter år, medans budgettröjor efter bara några användningar/tvättar känns lite missfärgade, som att de tappat passformen och bara inte är fina längre.


Jag har mycket hellre 1-3 stickade tröjor i riktigt bra kvalitet än 10 av sämre kvalitet. Detta är för mig ett väldigt tydligt sätt att investera i sin basgarderob, och även i sin stil under den delen av året då det är absolut svårast att klä sig. Så, jag har samlat ihop mina 8 favorittröjor vars prislapp kanske är lite saftigare men som enligt mig är värda varenda krona.


Klicka direkt på bilderna för att komma till tröjorna!


Kram, Fanny

0 kommentarer

Comentários


bottom of page