top of page

HEJ IGEN BLOGGEN!

Om det är något jag aldrig någonsin trodde att jag skulle göra igen, så är det att skriva ett blogginlägg. Någonting som jag gjorde varenda dag i 12 år, men sedan slutade med "när bloggar dog". Så vad säger vi, är bloggar döda?


Jag tror att dåtidens bloggar till viss del är döda, den digitala dagboken. Det innehållet har flyttat till enklare format som Instagram och TikTok. Men det jag vill göra med den här bloggen är något annat, något mer. Jag tänker mig som ett onlinemagasin fyllt med tips, idéer och inspiration. Kvalitet över kvantitet. Det kanske inte kommer ett nytt inlägg varenda dag, men när det gör det kan man koka sig en god kopp te och sätta sig ner en kvart och bara mysa medans man läser, istället för att skumma förbi något i 3 sekunder bland reels.


Jag kommer dela innehåll om Stil (outfits, produkttips, idéer), Hem (inredning, blommor, recept, pyssel), Resor (guider, resemål, favorithotell) samt en del Livsstil och glimtar ur mitt liv.


Är ni med mig?!

1 kommentar

1 Comment


Dixi Wonderland
Dixi Wonderland
Nov 08, 2023

Du anar inte hur glad jag är över detta! Jag har enda sedan jag började följa dig velat veta mer om dig, dina tankar och känslor kring saker och ting. Och nej! Bloggar är inte döda, långt ifrån. Du är så välkommen tillbaka och jag ser så mycket fram emot att få följa dig i detta formatet :D / dixiwonderland.com

Like
bottom of page